Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Έσκασε η ΒΟΜΒΑ Μεγατόνων απο την Τρόικα. Ξεπουλιέται η Ελλάδα!!

Η τρόικα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου χωρίς να έχει προηγηθεί καμμία ενημέρωση απο την Ελληνική Κυβέρνηση, δήλωσε οτι έχουν συμφωνήσει με το Ελληνικό κράτος τα επόμενα 4 χρόνια να πουληθεί Ελληνική δημόσια περιουσία αξίας 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!
Τα πάντα δηλαδή!

Μάλιστα δεν παρέλειψαν...
να τονίσουν οτι δεν συμπεριλαμβάντονται μέσα Αρχαία Μνημεία.
Όλα τα άλλα πουλιούντε! Ακόμη και τα νησιά ;!!!.. Πάλι καλά που θα μας αφήσουν την Ακρόπολη να την κοιτάμε.

Μιλάμε για ενα τεράστιο ποσό που στην πράξη σημαίνει οτι οτιδήποτε ανήκει στο Ελληνικό κράτος , στους Έλληνες πολίτες δηλαδή, θα πρέπει να πουληθεί.


Ο Γιωργάκης μάλιστα δεν τόλμησε να βγεί με διάγγελμα και να ανακοινώσει κάτι τέτοιο και έβαλε τους πραγματικούς Κυβερνήτες αυτής της χώρας να το πουν, δηλαδή τους πιστωτές μας!


Τζέφρυ, ο Μουμπάρακ της Σοσιαληστρικής Διεθνούς όπου είσαι πρόεδρος και εκείνος μέλος, έφυγε σήμερα απο το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο. Πάρτον τηλέφωνο να τον ρωτήσεις λεπτομέρειες. Μπορεί να χρειαστεί βρε αδελφέ... που ξέρεις!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.