Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΞΕΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!


Έλληνες μη φοβάστε
Σε λίγο θα έχω ξεπουλήσει την Ελλάδα στην Τρόικα και θα φύγω από πρωθυπουργός. Κάντε υπομονή !!!
Θα φύγω, θα πάω στα πάτρια εδάφη μου την Αμερική.
Θα πάρω μαζί μου και τους κολλητούς υπουργούς για να γλυτώσουν από το ξύλο που τους περιμένει!
Τον Πάγκαλο πρώτο πρώτο θα πάρω…. Ξέρει αυτός να ελίσσετε και πως να προδώσει. Βλέπε τα Ίμια και τον Οτσαλάν αλλά είναι καλό παιδί !!!
…Και την Αννούλα την Διαμαντοπούλου θα πάρω… Αυτή ξέρει καλά πως κατεβαίνουν οι χριστιανικές εικόνες από τα σχολεία. Είναι και μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και θα έχω υποστήριξη από τους μασόνους όλου του κόσμου.
Α.. τον Ραγκούση να μην ξεχάσω.. Ξέρει να κάνει πολύ καλούς νόμους όπως αυτόν για να ψηφίζουν και οι λαθρομετανάστες αλλά άτυχος είναι γιατί τον έβγαλαν άκυρο
…δεν πειράζει!!!
Ο Ρέππας θα είναι ο τελευταίος που θα έρθει μαζί μου. Ξέρει να λέει τους πολίτες κλέφτες επειδή δεν πληρώνουν διόδια και δεν έχει φάει ούτε ένα γιαουρτάκι ο άνθρωπος.
Καλό μας ταξίδι και καλό κουράγιο Έλληνες που δεν θα σας μείνει βρακί στον κώλο σας

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
http://www.votegreece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.