Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Νέες συλλήψεις για τη "ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ".

Κατά την 13η εκδίκαση της υπόθεσης Βαριοπούλα αποφασίστηκε η κράτηση των 163 κατηγορούμενων.
Ανάμεσα σε αυτούς που συνελήφθησαν περιλαμβάνονται ο συνταξιούχος τέως Αρχηγός Ναυτικού Οζντέν Ορνέκ,και ο τέως Αρχηγός Αεροπορίας στρατηγός Ιμπραίμ Φιρτινά. Απόφαση για σύλληψη βγήκε και για 29 στρατιωτικούς, μεταξύ των οποίων ο τέως διοικητής της 1ης Στρατιάς συνταξιούχος στρατηγός Τσετίν Ντογάν.

Η επόμενη εκδίκαση ορίστηκε για τις 14 Μαρτίου.
Στην δίκη σχετικά με το ¨Σχέδιο Βαριοπούλα¨ όπου δικάζονται 196 εν ενεργεία και συνταξιούχοι στρατιωτικοί, αποφασίστηκε η σύλληψη 163 εξ αυτών, μεταξύ των οποίων ο συνταξιούχος τέως Αρχηγός Ναυτικού Οζντέν Ορνέκ, και ο τέως Αρχηγός Αεροπορίας στρατηγός Ιμπραήμ Φιρτινά, ο συνταξιούχος ταξίαρχος Σουχά Τανιερί, και ο συνταξιούχος αντιστράτηγος Ενγκίν Αλάν.

ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ 29 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
Οι 133 μετέχοντες στην δίκη εν ενεργεία και συνταξιούχοι στρατιωτικοί συνελήφθησαν. Εντολή σύλληψης βγήκε για 29 στρατιωτικούς μεταξύ των οποίων για τον τέως διοικητή της 1ης Στρατιάς συνταξιούχο στρατηγός Τσετίν Ντογάν, για τον συνταξιούχο στρατηγό Εργκίν Σαϊγκούν και για τον αντιστράτηγο Νετζάτ Μπεκ.
Η απόφαση κράτησης για τον ήδη κρατούμενο για άλλη υπόθεση συνταγματάρχη Ντουρσούν Τσιτσέκ, αποφασίστηκε να του αναγνωσθεί.
tourkikanea.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.