Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ492901Σύμφωνα με πληροφορίες το liako.gr μέσα από το Γ.Ε.Σ., οι Τούρκοι μα αιτία τις επερχόμενες εκλογές τους, ετοιμάζουν «θερμό επεισόδιο» και στον Έβρο, όπου προώθησαν νέο υλικό μηχανικού με πλωτές γέφυρες.
Από την άλλη πλευρά η Ελλάδα προώθησε μοίρα καταδρομών στις Σάπες για να «περιποιηθεί» τα Μεμέτια. Επίσης γίνεται νέα αμυντική τάφρος και προώθηση σύγχρονων στοιχείων πυροβολικού που ενισχύει τις ήδη υπάρχουσες ελληνικές μονάδες.
Κάτι μαγειρεύεται και ας ελπίσουμε να μείνει στο μαγείρεμα. Γιατί αν δεν μείνει τότε ξέρουμε πολύ καλά που θέλουμε αλλά και που θ΄ανάψουμε κεριά.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ
http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.