Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ - ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ


rus2Μετά την δολοφονική επίθεση στο αεροδρόμιο της Μόσχας σε επιφυλακή τέθηκε ο στόλος της Μαύρης θάλασσας και μεγάλες μονάδες του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού ωκεανού συγκεντρώνονται βόρεια της Ιαπωνίας στα νησιά Κουρίλ.
Πληροφορίες του liako.gr λένε ότι ο Πούτιν περιμένει περισσότερη και μεγαλύτερη πίεση μέχρι τη λήξη του τελεσιγράφου που του έχει δοθεί από την οικονομική ελίτ που προωθεί την "βιώσιμη ανάπτυξη" της Ατζέντας 21, που προϋποθέτει την αποβιομηχάνιση των χωρών της G-8 και την παραχώρηση όλων των ενεργειακών τους πηγών σε ένα ενιαίο κέντρο διαχείρισης του παγκόσμιου πλούτου.
Η επιφυλακή του ρωσικού στόλου σε συνδυασμό με την μεταφορά χιλιάδων αρμάτων μάχης στην περιοχή του Βλαδιβοστόκ στον Ειρηνικό ίσως σηματοδοτεί εξελίξεις που θα βρούμε μπροστά μας
http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.