Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

VIDEO ΣΟΚ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...


Στο βίντεο που παρουσιάζετε για πρώτη φορά στην Ελλάδα,θα δείτε τα επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και... μουσουλμάνων
Αιγυπτίων,έπειτα από την επίθεση που δέχτηκαν την ώρα έκαναν την προσευχή τους πάνω σε  γέφυρα.Η ημέρα ήταν ιερή και οι ισλαμιστές την ονομάζουν Μεγάλη Παρασκευή.Στο βίντεο υπάρχει η εξής περιγραφή
Οι χριστιανοί Αιγύπτιοι έγιναν ανθρώπινη ασπίδα έξω από τα τεμένη,για να σώσουν τους μουσουλμάνους από τις επιθέσεις της αστυνομίας.
Αυτή είναι η δύναμη της αιγυπτιακής επανάστασης..αναφέρει. Στο σχόλιο του βίντεο γράφει ακόμα..."ο σιωνιστής Μουμπάρακ έδωσε διαταγή να επιτεθούν κατά τη διάρκεια της ιερής προσευχής."την Μεγάλη Παρασκευή.
Και τελειώνει με ένα στίχο από το κοράνι. 

Στο βίντεο θα δείτε τα αυτοκίνητα της αστυνομίας να επιτίθενται στο πλήθος,και σε μερικές περιπτώσεις να περνάνε και από πάνω τους. 
http://24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.