Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΡΩΣΟΣ
  
putin_angryΤα μέτρα ασφαλείας για την ζωή του Ρώσου ηγέτη Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Μετά την άρνηση του Πούτιν να βάλει τη Ρωσία στην απάτη που ονομάζεται "βιώσιμη ανάπτυξη", τα πράγματα πλέον έχουν αγριέψει.

Η βιώσιμη ανάπτυξη προβλέπει την πλήρη αποβιομηχάνιση της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ρωσίας με την ταυτόχρονη παράδοση και μεταφορά των ενεργειακών πόρων σε οικονομικά κονσόρτσιουμ, που υποτίθεται θα στήσουν όλες τις βιομηχανίες σε ερημικές τοποθεσίες των τρίτων χωρών ώστε να σωθεί δήθεν το περιβάλλον.
Ο Πούτιν αρνήθηκε και μάλιστα πήγε στο τέλος του 2010 στη Γερμανία και τους είπε ότι μπορεί να αναλάβει να βάλει όλες τις βιομηχανίες του κόσμου στις έρημες σαβάνες της Σιβηρίας. Με δύο λόγια τους έστειλε αδιάβαστους.
Το ίδιο θέλει να κάνει όμως τώρα και η σκοτεινή ελίτ που διοικεί τον πλανήτη. Του δόθηκε μάλιστα σύμφωνα με τις αλάνθαστες πηγές του liako.gr από τη Μόσχα, τελεσίγραφο να δεχτεί μέχρι την 1η Απριλίου τρέχοντος έτους.
Τα πράγματα δείχνουν να αγρειεύουν αλλά επειδή στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται, περιμένουμε τις έξυπνες κινήσεις του Πούτιν, που μπορεί να περιλαμβάνουν και την συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας.
Περιμένουμε να δούμε.
http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.