Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Περί του DNA των Ελλήνων

Με έκπληξη είδα τελευταία να ασχολούνται οι αναγνώστες με το θέμα της καταγωγής μας και το κατά πόσον είμαστε γνήσιοι απόγονοι ενδόξων προγόνων.
Επειδή πολλά ειπώθηκαν σχετικά με το DNA θα σας πω κάποια άλλα πολύ ουσιώδη πράγματα που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν.
1). Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν μια επιπλέον κλίση την δοτική ("δόξα τω Θεώ" για παράδειγμα) η οποία καταργήθηκε κάποια στιγμή και ήταν τόσο σημαντική, ώστε ειπώθηκε το περίφημο "από τότε που κατήργησαν οι Έλληνες την δοτική ξεκίνησαν να σκέφτονται όπως και ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος" , υπονοώντας ότι έως τότε είχαμε κάποιο πλεονέκτημα.
2). Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν ως αριθμούς τα γράμματα. Αυτό το ίσως περίεργο και δύσκολο για εμάς σύστημα έκρυβε ένα απίστευτο μυστικό. Κάθε φορά που οι αρχαίοι έλεγαν μια λέξη ή μια φράση αυτομάτως ο εγκέφαλός τους δημιουργούσε και το άθροισμα (λεξάριθμος) αυτής. Αυτή η αυτόματη και αδιάκοπη υπολογιστική διαδικασία έκανε και το μυαλό τους να κινείται σε άλλο επίπεδο άγνωστο και πολύ δύσκολα προσβάσιμο σε όλους εμάς σήμερα.
Αυτά τα δυο πολύ σημαντικά πράγματα δείχνουν ότι σε κάποια, πλέον, δεν δυνάμεθα να μιμηθούμε τους προγόνους μας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν καταγόμεθα απευθείας από αυτούς. Υπάρχει πλήθος άλλων χαρακτηριστικών που δείχνει την συνέχεια της φυλής.
3). Συνεχίζω με την γλώσσα για κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Η Ελληνική γλώσσα, μέσα στα απίστευτα και ίσως ακόμη και άγνωστα πλεονεκτήματα που έχει έναντι των άλλων γλωσσών, έχει ένα μειονέκτημα. Είναι εξαιρετικά ασθενής γλώσσα. Δηλαδή οπουδήποτε και αν μεταδόθηκε δεν κατάφερε να επικρατήσει (σε αντίθεση με τις Σλαβικές) και υπερίσχυσαν τελικά οι τοπικές ή άλλες μεταγενέστερες γλώσσες. Το μοναδικό μέρος όπου ομιλείται είναι η Ελλάς. Αυτό δείχνει ότι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να έχουμε απωλέσει θα ήταν η γλώσσα. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού ακόμα και οι βρισιές μας σήμερα είναι ίδιες με εκείνες των προγόνων μας (άντε στον κόρακα λέμε σήμερα, "ες κόρακα πέμπειν" έλεγαν οι αρχαίοι. Φτύνουμε τρεις φορές τον κόρφο μας για να μην ματιαστούμε, "έπτυον τρεις εις κόρφον ίνα μην βασκανθώσιν" λέει ο Αριστοτέλης). Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Άρα η γλώσσα και οι συνήθειες δείχνουν αυτό που κάποιοι δεν θέλουν να παραδεχτούν. Την απευθείας καταγωγή μας από τους αρχαίους Έλληνες.
4). Προκειμένου να απαντήσουμε πιο ολοκληρωμένα θα πρέπει βέβαια να λάβουμε υπόψιν πολλά πράγματα όπως ανθρωπολογικοί δείκτες, ιστορικά στοιχεία, αναφορές και άλλα. Δεν θα μακρηγορήσω αναλύοντας καθένα από αυτά, όποιος όμως έχει αμφιβολίες για το αν είμεθα γνήσια τέκνα των προγόνων μας ας ψάξει σε μελέτες ανθρωπολόγων και θα εκπλαγεί από τα αποτελέσματα. Είναι πολύ εύκολο να πει κάποιος "άσε ρε, μετά από τόσα χρόνια Τουρκοκρατίας και με τους Σλάβους να έχουν φτάσει έως την Πελοπόννησο κάποτε, για τι Έλληνες μιλάς?". Τα γεγονότα όμως λένε άλλα...Τι να κάνουμε?
5).Επίσης δεν μπορώ να παραβλέψω τα αιματολογικά χαρακτηριστικά αφού δείχνουν ότι αποκλείεται να υπήρξε τέτοια επιμειξία με λαούς της ανατολής (Τούρκους και Άραβες) ώστε να αλλοιωθεί η φυλή. Εξηγώ. Στην Ελλάδα παρατηρούνται 2 κυρίαρχες ομάδες αίματος. Η ομάδα Ο και η αμάδα Α . (δεν μας νοιάζει το ρέζους) . Τα ποσοστά είναι περίπου 50% για την ομάδα Ο και 40% για την ομάδα Α. Τα ίδια ποσοστά απαντώνται και σε Ιταλία και Ισπανία και γενικότερα στον Ευρωπαϊκό νότο και όπου οι Έλληνες είχαν κάνει αποικίες. Στις Αραβικές χώρες και στην Τουρκία η ομάδα που κυριαρχεί είναι η ομάδα Β. Μάλιστα στους Άραβες σε ποσοστό πάνω από 60% ! ενώ στην Τουρκία λόγω των παιδομαζωμάτων και της επιμειξίας των Τούρκων με Ελληνικό αίμα μετριάστηκαν τα ποσοστά με τις άλλες ομάδες αίματος αλλά η ομάδα Ο στην Τουρκία αλλά και στις Αραβικές χώρες δεν ξεπερνά το 7-10% !!! (εξανθρωπίστηκαν κάπως οι Μογγόλοι).....Μάλιστα η ομάδα αίματος Ο που κυριαρχεί σε μας έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με την ιστορία και την ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων, αφού όπως εμείς οι Έλληνες δώσαμε τα πάντα στην ανθρωπότητα χωρίς να πάρουμε κάτι από κανέναν, έτσι και η ομάδα αίματος Ο δίνει παντού αίμα αλλά παίρνει μόνο από την ίδια. Τυχαίο? Δεν νομίζω....Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι καποιος που δεν έχει Ο δεν είναι Έλληνας αλλά δείχνει η στατιστική σε εθνικό επίπεδο ότι σίγουρα δεν είμαστε ούτε Τουρκόσποροι, ούτε ξενόφερτοι. Όσοι αμφισβητούν αυτά τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν από ανθρωπολογικές μελέτες, ας κάνουν μια έρευνα στο ευρύτερο περιβάλλον τους. Προσωπικά διαπίστωσα ότι ομάδα Ο έχει πάνω από το 60% αλλά αποφάσισα να υιοθετήσω την πιο συντηρητική άποψη της επίσημης μελέτης. Και μην με βρίσει κανείς για το "Μογγόλοι" που έγραψα πιο πάνω διότι είναι ιστορικά αληθές. Ακόμη και ο Ερντογάν δήλωσε ότι το πατρώον γένος τους είναι οι Ουγούρ Τούρκοι που βρίσκονται στην Κίνα.
6). Οι κατά καιρούς επιθέσεις που δέχονται οι Έλληνες από ανθρώπους που κινούν τα νήματα (Κίσινγκερ) είναι ύποπτη. Μια τόσο μικρή χώρα με μειωμένη στρατιωτική δύναμη και αδύναμη οικονομία (και πριν από χρόνια όχι μόνο τώρα) δεν θα έπρεπε να αποτελεί στόχο και αντικείμενο τέτοιου μίσους. Άρα σίγουρα φοβούνται σε μας πτυχές της ιδιοσυγκρασίας μας μη χειραγωγήσιμες και οι οποίες δεν σβήνουν με το πέρασμα των αιώνων. Παραμένουν αναλλοίωτα κάποια χαρακτηριστικά που τους ενοχλούν και ο υπεύθυνος είναι αυτό που λέμε Ελληνικό DNA.
Αυτά τα "ρατσιστικά" και "εθνικιστικά" συμπεράσματα, είτε αρέσουν, είτε δεν αρέσουν είναι γεγονός. Ας κατανοήσουν επιτέλους κάποιοι ότι μοιάζουμε πολύ περισσότερο στους προγόνους μας από ότι νομίζουμε. Και ευτυχώς που συμβαίνει αυτό διότι η Νέα τάξη πραγμάτων χρειάζεται αντίπαλο. Αυτός είμαστε εμείς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 
ΠΗΓΗ
ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ OLYMPOS TM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.