Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

CHEMTRAILS Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του '70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του '80.

Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων ... "ειδικών" αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναινεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.

Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστερια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε.


Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=127745#p127745


Copyright @TheAlexJonesChannel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.