Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Συμφωνήσαμε με τον Γιώργο για το Αιγαίο!

Το βίντεο είναι απόσπασμα από την συνέντευξη (Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009) που έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου στον απεσταλμένο της ΕΡΤ, Φάνη Παπαθανασίου. Η συνέντευξη μεταδόθηκε και από τα 3 Κρατικά Κανάλια (ΕΤ-1, ΝΕΤ και ΕΤ-3), αλλά αποσιωπήθηκε εντελώς από τα ιδιωτικά! Όπως θα δείτε στο βιντεάκι αυτό, ο Νταβούτογλου βγάζει είδηση που θα έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες: Ο Yorgos (όπως αποκαλούν οι Τούρκοι τον Τζέφρυ Παπανδρέου) έχει συμφωνήσει με τον Έρντογαν (1:25 του βίντεο) για πλήρη Ελληνοτουρκική Συγκυριαρχία στο Αιγαίο! Δείτε προσεκτικά αυτό το βίντεο, που επιβεβαιώνει πλήρως όσα σάς λέγαμε εδώ και μήνες ότι πάμε με φόρα για την Τουρκελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.