Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SCREENSHOT,ΟΛΩΣ..ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"!Στην πραγματικότητα,όπως έχουμε γράψει πολλές φορές,πρόκειται για την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ,που επιβλήθηκε στους Κρητικούς το 1896 και ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ μετά την ένωση της νήσου με την Ελλάδα:Αυτό άλλωστε συμβολίζει το κόκκινο αστέρι πάνω αριστερά,την σουλτανική επικυριαρχία.

Τα γνωστά βρωμερά και τρισάθλια κέντρα που προπαγανδίζουν την απόσχιση της Κρήτης από το Ελληνικό κρτάτος,ξαναχτύπησαν μέσω του πολυεθνικού τέρατος της Vodafone!

Απ'ό,τι πληροφορούμαστε,η δικαιολογία των υπευθύνων σε παράπονα αγανακτισμένων πελατών τους για το θέμα,είναι πως δεν...πρόκειται για σημαία κάποιου κράτους,αλλά για αυτήν της αεροπορικής εταιρείας SKY EXPRESS!!!

Πρόκειται για ελεεινό ψέμα,αφού τόσο η συγκεκριμένη εταιρεία (την οποία ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩ) όσο και η Vodafone,χρησιμοποιούν την κατοχική σημαία και όχι κάποιο τυχαίο σύμβολο!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ:

-ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ VODAFONE ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,EMAILS ΚΑΙ...ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

-ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ.

-ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ.

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΚΡΑΤΙΔΙΑ":ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ! 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.