Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

 Αποσύρουν τα πραγματικά χρήματα από την αγορά για να κινούν τα δάνεια και έτσι να ελέγχουν την οικονομία με τις ανόδους και τις πτώσεις που προκαλούν.

Δηλαδή όλο το κόλπο είναι το χρήμα που έχεις να μην σου ανήκει αλλά να είναι δανεικό

Αποσύροντας τα πραγματικά χρήματα από την αγορά την κάνουν να στηρίζεται σε πλασματικά π.χ. ομόλογα, επιταγές κ.α. έτσι αφενός παράγετε μόνιμο κέρδος από την ανανέωση των πλασματικών αυτών χρημάτων λόγο του ότι είναι έντοκα και απλά χαρτιά που δημιουργούν γι αυτές χρήμα από το τίποτα, αφ εταίρου προκαλούν τις οικονομικές κρίσεις όποτε αρνούνται ν ανανεώσουν τα έντοκα αυτά εικονικά χρήματα με την δικαιολογία ότι διορθώνουν την πληθωριστική αύξηση που οι ίδιες ελέγχουν και προκαλούν κατά την βούληση τους.

Με τον τρόπο αυτό αρνούμενες να ανανεώσουν τα χρέη ολόκληρων κρατών, οδηγούν τις χώρες στην επιτήρηση του ΔΝΤ (οργανισμό τον οποίο οι διεθνείς τράπεζες επινοήσανε, ιδρύσανε και ελέγχουν) στην αύξηση των φόρων, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, την αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας.

Η τεχνική των διεθνών τραπεζών που αποσύροντας τα πραγματικά χρήματα από την αγορά την κάνουν να στηρίζεται σε πλασματικά π.χ. ομόλογα, επιταγές κ.α. και έτσι οδηγούν την απότομη και ολέθρια άνοδο και πτώση κατά που δίνουν ή ελαττώνουν το πλασματικό αυτό χρήμα. Π.χ. δεν ανανεώνανε τα ομόλογα του Ελληνικού κράτους πρόσφατα οδηγώντας τα δυσθεώρητα ύψη ώστε να περάσουν αυτά που θέλανε με την διοίκηση από το ΔΝΤ, την αύξηση των φόρων κ.α. που ήδη οδηγούν σε ολέθρια οικονομική κρίση την χώρα, με πολλές επιχειρήσεις να κλείνουν και ο κόσμος να οδηγείται στην ανεργία μη μπορώντας πλέον να πληρώσει τα δάνεια του --πράγμα ωφέλιμο για τις τράπεζες-.
Εδώ αναφέρονται πολύ σημαντικά στοιχεία για την απόσυρση του νομίσματος και την μείωση του κατακεφαλήν νομίσματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί η αγορά και ν αυξάνει η ανεργία και η φτώχεια. Το κράτος να κατρακυλά. Η αύξηση του πληθυσμού έκανε το πρόβλημα μεγαλύτερο. Ο λαός ζητούσε την επιστροφή των χαρτονομισμάτων του Λίνκολ ή του ασημιού. Γίνεται μια επιτροπή όπου βρίσκουν ξεκάθαρα ότι για την νομισματική συρρίκνωση υπαίτιοι ήταν οι διεθνείς τραπεζίτες.
Παρόλα αυτά δεν έκαναν τίποτα. Ώσπου ξέσπασαν ταραχές.
Η τεχνική των διεθνών τραπεζών που εξηγείται εδώ λεπτομερώς είναι σαφής.! Αποσύρουν τα πραγματικά χρήματα που είναι σε κυκλοφορία και στηρίζουν την οικονομία στα πλασματικά του δανεισμού. Αυτό δημιουργεί την τρομακτική πτώση με τις ολέθριες συνέπειες για τον λαό όταν μαζεύουν τα δίχτυα τους ελαττώνοντας το δανεικό χρήμα.



Πηγή:
http://antipliroforisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.