Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΠΠΑΣ στο EXTRA3 12-10-2012 Χρυσή αυγή

ΠΑΤΡΙΑ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Μέλη θρησκευτικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΗΚΩΝ ΚΟΙΝΙΜΑΤΩΝ διαμαρτύρονται για παράσταση - Συμβαίνει τώρα:
Ματαιώθηκε η παράσταση-Αποχώρησαν οι αριστεροί υπερασπιστές των βλάσφημων! Επαίσχυντη στάση διατηρεί για ακόμα μια φορά η πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Προ - Πο, η οποία έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να επιτεθούν και να διαλύσουν με χρήση γκλοπ και χημικών τους εκατοντάδες Έλληνες που διαμαρτύρονται για το βλάσφημο έργο "Corpus Christi" του αλβανού δημιουργού. Χρήση χημικών έγινε από την αστυνομία έξω από το θέατρο "Χυτήριο" στην Ιερά Οδό στο Γκάζι. ΔΕΣ ΤΟ ΑΘΡΟ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Μόνο ένα εκατομμύριο Έλληνες υπάρχουν. Χρειαζόμαστε εμφύλιο πόλεμο να ξεκαθαρισθούν οι λοιποί. Νέας Ιωνίας Δεκεμβριανοί νηγρασιάτες είναι όλοι αραβοκομμουνές. Πελοπορίκοι και νησιώτες είναι όλοι Ιταλοί φασίστες ψυχρόαιμα. Βλαχαρβανίτες Ρούμελης γαμάν πρόβατα και ήταν ληγιονάροι το Μουσολίνι και Κλέφθες μαφιόζοι. Οποις έχει συγγενή σε μοναστίρι είναι σλαβόσπορος. Ποίοι τότε είναι έλληνες; Μόνο τα μάρμαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.