Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Project Pegasus

Ενώ οι περισσότεροι επιστήμονες λένε ότι το ταξίδι στο χρόνο δεν είναι δυνατόν, ένας δικηγόρος από την Ουάσιγκτον ισχυρίζεται ότι το έχει κάνει δεκάδες φορές ως μέρος ενός μυστικού προγράμματος,του προγράμματος Project Pegasus.

Ο Andrew Basiago ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που ήταν στην ηλικία των 7 η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών τον στρατολόγησε στο "Project Pegasus », ένα μυστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ και μας λέει ότι εργάστηκε εκεί για ταξίδια τηλεμεταφοράς και του χρόνου κάτω από την επίβλεψη της Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA)


Έχω σωματικά ταξιδέψει στο χρόνο μας λέει ο Andrew Basiago και αυτό έγινε πριν από 40 χρόνια.Τώρα θέλει να μας αποκαλύψει ο ίδιος την συγκάλυψη της κυβέρνησης του Project Pegasus όπου λέει ότι είχε τηλεμεταφερθεί πίσω στο χρόνο, δεκάδες φορές.


Ο Basiago είπε ότι συμμετείχε σε 8 διαφορετικά ταξίδια στο χρόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο πρόγραμμα. Κυρίως, είπε, τα ταξίδια του γινόντουσαν μέσω μίας μηχανής η οποία είχε κατασκευαστεί με βάση κάποια έγγραφα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του Nikola Tesla στη Νέα Υόρκη, μετά το θάνατό του το Γενάρη του 1943.


«Η μηχανή αποτελούνταν από δύο γκρι βραχίονες, περίπου 2.5 μέτρα μήκους, με ένα κενό περίπου 3 μέτρων ανάμεσά τους, όπου μία ακτινοβολία (ενέργεια) μεταδιδόταν διάχυτα προς το σύμπαν με την ιδιότητα να μπορεί να κάμπτει το χωροχρόνο, όπως είχε ανακαλύψει ο Tesla. Ο Basiago, είπε, ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα πηδούσαν μέσα στη συσκευή και όταν η “πύλη” έκλεινε, βρισκόντουσαν αυτομάτως σε μία άλλη τοποθεσία. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι μπορεί να διακρίνει τον εαυτό του σε μία φωτογραφία του Abraham Lincoln στο Gettyburg το 1863, μέρος το οποίο επισκέφθηκε το 1972 μέσω ενός θαλάμου που βρισκόταν στο East Hanover στο New Jersey.



«Ήμουν ντυμμένος με ρούχα της εποχής», είπε. «Προσέγγισα το χώρο ομιλίας του Lincoln στο Gettysburg και περπάτησα από τις εξέδρες περίπου 100 μέτρα, όπου και φωτογραφίθηκα σε μία λήψη της Josephine Cogg».


Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο Basiago ταξίδεψε πίσω στο 1863 και «πιάστηκε» σε μία φωτογραφία τη στιγμή της ομιλίας του Lincoln. (διακρίνεται στη μέση και αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία)


Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε επίσης και στο θέατρο Ford τη νύχτα όπου δολοφονήθηκε ο Lincoln. «Δεν έγινα, ωστόσο, μάρτυρας της δολοφονίας του», είπε. Ο Basiago, που όπως δήλωσε τον στέλνανε σε πολλές και διαφορετικές χρονικές στιγμές του παρελθόντος, πολλές φορές και περισσότερες από μία φορά στο ίδιο συμβάν, είπε ότι η τεχνολογία θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για τηλεμεταφορές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, και όχι για ταξίδια στο χρόνο. «Θα ήταν κάτι το χαοτικό», σχολίασε.


Ο Basiago πρόσθεσε ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι εργάζονταν στο πρόγραμμα Pegasus, ενώ ο συγγραφέας -μεταξύ άλλων και του «UFOs: Myths, Conspiracies and Realities»- John B. Alexander πάνω σε αυτό σχολίασε: «φαντάζει αδύνατο, αν πράγματι απασχολούνταν τόσα πολλά άτομα στο πρόγραμμα, να κρατήσει κάποιος κρυμμένο το μυστικό για περισσότερο από 40 λεπτά, πόσο μάλλον (όπως έκανε ο Basiago) για 40 χρόνια».


Κάποιοι θα πουν Μπασιάγκο εξακολουθεί να ζει σε μια φούσκα, αλλά συγχρόνως έχει βάλει και την επαγγελματική φήμη του σε κίνδυνο υποστηρίζοντας το ταξίδι στο χρόνο δεν είναι επιστημονική φαντασία - γιατί το έκανε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.