Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

OYTE TO 2011, OYTE TO 2012, OYTE TO 2015 OYTE TO 2020 !! TOΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 140% !!

Ζοφερή πρόβλεψη για το ελληνικό δημόσιο χρέοςΆσχημα μαντάτα για την Ελλάδα φέρνει η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag, η οποία στο αυριανό της φύλλο περιέχει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο έχουν επιδεινωθεί τα στοιχεία της μακροπρόθεσμης πρόγνωσης για το δημόσιο χρέος της χώρας μας. 
«Η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να αυξηθεί το χρέος της το 2020 στο 140% του ΑΕΠ αντί 120% που είναι ο στόχος των δανειστών της», επισημαίνει η εφημερίδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδακ και η τρόικα εξετάζουν πιθανές λύσεις. «Από την μετάθεση των στόχων μέχρι ακόμη και την διαγραφή τους», γράφει η εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι και οι δύο ιδέες αποτελούν αντικείμενο διαμάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.