Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΤΗΣ E.N.D. ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ; Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ.

1923Μεγάλες διαφορές που ξεπερνούν κατά πολύ τα 2,5 δις ευρώ βρίσκουν οι της τρόικας στα
μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να μην έχει «κλειδώσει» το πακέτο του σφαγιασμού των Ελλήνων και στο δημοσιονομικό και στο διαρθρωτικό πεδίο.


Στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών παραδέχθηκε, ότι η μάχη δεν δίνεται μόνο για τα 2,5 δις ευρώ αλλά και να μην πέσουν στον Προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος ήδη έχει «βάρος» 7,8 δις ευρώ από πρόσθετα μέτρα!


Είναι σαφές ότι η τρόικα οδηγεί τα πράγματα στα άκρα προκαλώντας ασφυξία στα οικονομικά διαθέσιμα του κράτους. Μήπως τελικά οι εκπρόσωποι της E.N.D. έχουν δίκιο όταν μιλούν για σοβαρή πιθανότητα να σημειωθεί πιστωτικό γεγονός μεταξύ 4 και 14 Οκτωβρίου, όταν και λήγει ομόλογο, ίσης περίπου αξίας με τα 31 δις ευρώ της δόσης που αναμένει ως μάνα εξ ουρανού η κυβέρνηση Σαμαρά; Μήπως λοιπόν οι τροϊκανοί τρενάρουν την όλη υπόθεση, είτε για να «σκοτώσουν» με πιστωτικό γεγονός την Ελλάδα είτε να υλοποιήσουν ευκολότερα τους εκβιασμούς τους και να περάσουν πιο κτηνώδη-βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού;

 http://nea-arxh-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.