Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΌ ΝΑΥΤΙΚΌ ΧΤΎΠΗΣΕ ΤΟ ESTELLE! ΚΟΜΆΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΚΆΦΟΣ! ΜΕ 5 ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΧΆΘΗΚΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

Το Ισραηλινό Ναυτικό ξεκίνησε την επιχείρηση κατά του σκάφους Estelle, 31 μίλια από 
τις ακτές της Γάζας. Ήδη όπως αναφέρουν πληροφορίες στο σκαφος έχουν ανέβει κομάντος των ισραηλινών Ειδικών Δυνάμεων.

Αυτή τη στιγμή κάθε επικοινωνία με το σκάφος στο οποίο επιβαίνουν και δύο Έλληνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,έχει χαθεί.


Η πληροφορία προέρχεται από ακτιβιστές που βρίσκονται στο σκάφος Estelle και τη μεταδίδουν μέσω twitter.

Τουλάχιστον τρία πολεμικά πλοία του Ισραήλ έχουν εμπλακεί στην επιχείρηση κατά του Estelle.


Μένει να δούμε βέβαια πως θα εξελιχθεί η επίθεση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη.

 Σύμφωνα με τον Drod Feiler, εκπρόσωπο της Πρωτοβουλίας "Ένα Καράβι για τη Γάζα-Σουηδία", το Estelle δέχτηκε επίθεση στις 10:15CET (11:15 ώρα Ελλάδας). Πέντε ή έξι σκάφη του ναυτικού περικύκλωσαν το Estelle. Στρατιώτες, φορώντας μάσκες προσπαθούν να ανέβουν στο πλοίο. Η επίθεση έλαβε χώρα σε διεθνή ύδατα (στίγμα: Ν31 25 Ε033 45) onalert.


πηγη

1 σχόλιο:

  1. Β.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 20.10.2012
    Αυτή είναι η απάνθρωπη πολιτική του Ισραήλ. Θέλουν να διαλύσουν εντελώς τον παλαιστηνιακό λαό. Με ποιο δικαίωμα η χώρα αυτή απαγορεύει για δεύτερη φορά ένα πλοίο να πάει τρόφιμα και φάρμακα στη Λωρίδα της Γάζας ; Μπορούμε να διανοηθούμε σε τι βάρβαρο και απάνθρωπο κόσμο ζούμε ; Eίμαι περίεργος τι στάση θα τηρήσουν τα μέσα μας ενημέρωσης τα οποία είναι προσκυνημένα στο Σιωνισμό και στη Νέα Παγκόσμια
    Τάξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.