Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο ΤΥΦΩΝΑΣ SANDY ΚΑΙ ΤΟ HAARP


Εικόνα





Από τα ειδησεογραφικά μαθαίνουμε την είδηση πως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο τυφώνας Sandy πλήττει τις Ανατολικές ακτές της Αμερικής. Στο πέρασμα του στοίχισε τη ζωή ως τώρα σε περισσότερα από 50 άτομα ενώ άφησε πίσω του μεγάλες καταστροφές.. Αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, ο τυφώνας βρίσκεται κοντά στην πολιτεία της Φλόριντα και μάλιστα αναμένεται να είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε ισχύ για τον συγκεκριμένο αιώνα. Όμοιος του όπως αναφέρεται ίσως να μην έχει υπάρξει τα 100 τελευταία χρόνια...


Την ίδια ώρα όμως πολύυυυυ βόρεια και πιο συγκεκριμένα στις πολιτείες που βρίσκονται στο βορειοανατολικό άκρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, συμβαίνει κάτι που καταγράφεται για 1η φορά ιστορικά. Το http://www.haarpstatus.com το οποίο καταγράφει την ισχύ του HAARP στη συγκεκριμένη χώρα, κατέγραψε τιμές που ξεπερνάνε και την κλίμακα μέτρησης που είναι από το 1 ως το 10. Το παράξενο είναι πως οι εξω-πραγματικές αυτές τιμές καταγράφονται με λευκό χρώμα μιας και το λογισμικό ΔΕΝ τις αναγνωρίζει.

Αξίζει να θυμόμαστε πως ο τυφώνας κατευθύνεται ακριβώς σε αυτήν την περιοχή ώστε να μη μιλάμε πλέον για συμπτώσεις. :)

Πάντως και στην Ελλάδα αν κοιτάξετε τα σύννεφα, θα δείτε πολλές φορές ιριδίζουσες λωρίδες ή γενικά λωρίδες, ένδειξη της επίδρασης του HAARP και στη χώρα μας.

HAARP status October 26, 2012 - 1:00p EDT
Quote & see map from link below:

Strongest readings in the history of this project have peaked. A never before seen white-shade indicates that a value higher than 10 on the
1-10 scale has been indicated. It has no color assigned!

HaarpStatus has finally come to a bullseye over what looks like Rhode Island and Connecticut.

Current projections at NOAA say Hurricane Sandy will hit New Jersey. Our status numbers disagree. The storm is being steered toward the higher concentration numbers.

Truly remarkable numbers and it is one to archive because this may never be seen again in a very long time.

http://www.haarpstatus.com/status.html

http://www.immenseblue.gr/nea-taksi-pra ... haarp.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.