Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οι εταιρείες προχωρούν ανοιχτά πλέον στην παρασκευή τεχνητού κρέατος

Προχωρεί ταχύτατα ο παγκόσμιος έλεγχος των τροφίμων...


Στην παρασκευή τεχνητού κρέατος προχώρησαν και οι μηχανικοί της αμερικανικής εταιρείας Modern Meadow. Παράγουν ίνες κρέατος από μόρια ιστών από μύες ζώων, κατόπιν το «ημιπροϊόν» πιέζεται για να πάρει συγκεκριμένη μορφή και καλλιεργείται σε βιοαντιδραστήρα.
Έτσι η Modern Meadow επιθυμεί να βγει στη διεθνή αγορά. Το τεχνητό ανάλογο του κρέατος θα διατηρήσει τη ζωή στα ζώα και θα καταστήσει το προϊόν αυτό προσιτό για εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν το καταναλώνουν για ηθικούς λόγους. Αυτό τουλάχιστον λένε, αφού όπως έχει αποκαλύψει εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια ο Λιακόπουλος, με τον τρόπο αυτό θα ελέγχεται και η παραγωγή κρέατος όπως με τα υβρίδια ελέγχεται η παραγωγή σιτηρών και οπωροκηπευτικών.
Πέραν τούτου, όπως λένε, η διαδικασία παραγωγής του κρέατος στα εργαστήρια είναι πολύ πιο οικολογική, από ότι η παραγωγή του σε φάρμες ζώων, αφού μία αγελάδα μολύνει όπως λένε το περιβάλλον περισσότερο από ένα τζιπ 4Χ4.
Με το ίδιο σκεπτικό βέβαια φορολογεί η νέα τάξη των πραγμάτων και τα παιδιά, επειδή δηλαδή, μολύνουν το περιβάλλον με την παρουσία τους

liako.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.