Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Διογένειος Λέσχη 4-10-2012 Ντορέτα Πέππα

Ντορέτα Πέππα. Ελλάς και Ισλάμ. Φονταμενταλισμός: Το κακό των μονοθεϊστικών θρησκειών. Μία ακόμη εκπομπή του διαδικτυακού τηλεοπτικού διαύλου "Διογένειος Λέσχη", όπου καλεσμένη ήταν μαζί μας η Επίσημη Ιέρεια της Πατρώας Ελληνικής Θρησκείας και συγγραφεύς, κυρία Ντορέτα Πέππα, η οποία μας ανέλυσε το θέμα του θρησκευτικού φανατισμού που προέρχεται από τις μονοθεϊστικές θρησκείες, καθώς και τις επιπτώσεις που θα έχουμε τυχόν, εάν οι λαθρομετανάστες παραμείνουν εντός χώρας, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών είναι ισλαμιστές, με την πλειοψηφία τους να είναι κάποιου είδους ωρολογιακές βόμβες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.