Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.ΕΚΠΟΜΠΗ Νο3.


Η 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ,ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΚΑΙ Η 'ΑΡΧΑΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ....

 

2 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ VIDEO ΟΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ B ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ HANEBOO ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙ ΤΥΦΩΝΩΝ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ "ΣΤΕΛΘ"..ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ "ΕΚΑΤΣΑΝ" ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1453..ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ?
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.