Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Ο Σώρρας ισοπέδωσε τα Νεφελίμ.O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Oμόλογα

Τι να τραγουδήσει ο Λιακόπουλος μπροστά στον μεγάλο Σώρρα;
Δεν είναι που έχει 3.000.000.000.000 δολλάρια περιουσία. Δεν είναι που θέλει να την διαθέσει για τη σωτηρία της Ελλάδας. Είναι που κατέχει μυστική τεχνολογία από την εποχή του Απόλλωνος!
Για τον Αρτέμη Σώρρα ο λόγος, τον αρχηγό της ομάδας END, που θα μπορούσε να είναι άρχων του σύμπαντος αλλά προτίμησε να παραχωρήσει τα μυστικά του στους Αμερικανούς για σώσει την Ελλαδίτσα. Το λέει αυτό το σημερινό βίντεο ο στενός του συνεργάτης, ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης (ομιλία Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λακωνική Αγωγή), αποκαλύπτοντας επί λέξει: «12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα; Σας αφήνω λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή».
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα ο Γιάννης Σμαραγδής να γυρίσει την επόμενη ταινία του, για τον εθνικό ευεργέτη Αρτέμη Σώρρα.

Aπόσπασμα από το 2ο βίντεο της συνάντησης της Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λακωνική Αγωγή όπως ανέβηκε στο http://www.oikoumenismos.gr/end.html

Εξηγεί ο Λαμπράκης που βρήκε τα ομόλογα ο Σώρρας ο οποίος:
"μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος. Αυτήν την τεχνολογία.

Στις 12 και ένα λεπτό 16 Ιουνίου, προσγειώθηκε στην Αμερική, στην Καλιφόρνια, υπάρχει το βίντεο αν θέλετε να το δείτε στο ιντερνετ, προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε.

Κατέβηκε λοιπόν το τελευταίο διαστημόπλοιο, που ήταν στο διάστημα για 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται, αλλά ήταν για 17 μήνες στο διάστημα. Και διερωτάται κάποιος, με τι καύσιμα!

Σας δίνω μόνο λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία την οποία δεν θα θέλε κάποιος που πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή στη Μαρία, στο Γιάννη και στο Μιχάλη, γιατί θα μπορούσε ίσως να κινεί το αυτοκίνητο του με δέκα δραχμές για πενήντα χρόνια. Καταλάβατε; Να εξασφαλίσει λοιπόν αυτός που πουλάει το πετρέλαιο, ότι η τεχνολογία δεν θα δοθεί έξω, πόσα θέλεις τόσα, δεν έχω να σε πληρώσω, πάρε ομόλογα.

Τώρα έχετε την απάντηση σας γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που λένε που τα βρήκε ο Σώρρας, γιατί τα έκανε ο Σώρρας κλπ. Αυτή τώρα είναι η αλήθεια, την οποία τώρα την έχετε κατοχή σας.

Επομένως τα ομόλογα αυτά είναι κεφάλαιο για το Σώρρα. Δηλαδή αυτό που σας είπε προηγουμένως, "εγώ έχω το πόθεν έσχες ενώ αυτοί δεν έχουν το πόθεν έσχες", τα χρήματα αυτά είναι καθαρά, δεν είναι φορολογήσιμα, διότι είναι ανάκτησις κεφαλαίου. Όταν σου πληρώνει κάποιος κάτι που του έδωσες και δεν έχει τόκο μέσα, δεν έχει οποιοδήποτε κέρδος, είναι ανάκτησις κεφαλαίου, άρα δεν υφίσταται φορολογία.

Μέσα στη συμφωνία του κ. Σώρρα με την αμερικάνικη κυβέρνηση υπάρχει σαφως ότι αυτά τα χρήματα είναι αφορολόγητα και θα δοθούν στις 9 Αυγούστου του 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009. Ο πρόεδρος Ομπαμα ανανέωσε τα ομόλογα για 5 χρόνια ακόμα, επειδή δεν μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει όλο το ποσό το 2009 που ήταν η πρώτη η πρώτη επέτειος των ομολόγων αυτών.

Έτσι λοιπόν έχετε την απάντηση σας που τα βρήκε ο Σώρρας τα ομόλογα, γιατί έχει ο Σώρρας τόσα πολλά λεφτά..."


http://www.kamarinia.gr

ΔΕΣ ΚΑΙ 

Αυτό είναι το top-secret διαστημόπλοιο με την... «αρχαία μυστική τεχνολογία» του Σώρρα! 

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.ΕΚΠΟΜΠΗ Νο4

 

E.N.D END NATIONAL DEBT - ΞΕΝ.PRESIDENT 30_9_2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.