Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Ένα  ξίφος, που κάποιος πιστός είχε καταθέσει ως τάμα στην εκκλησία του Ταξιάρχη Μιχαήλ στην πόλη της Ρόδου, είχε κάνει φτερά πριν από δέκα ημέρες μέσα από το ναό χωρίς κανείς να αντιληφθεί πώς!


Ωστόσο, η κλοπή εξιχνιάστηκε και το κλεμμένο αφιέρωμα βρέθηκε.


Το είχε  στα χέρια του ένας 45χρονος που προφανώς του… «γυάλισε» όταν τρύπωσε στην  εκκλησία στις 23 Σεπτεμβρίου και  το έκλεψε χωρίς να πειράξει  κάτι άλλο!


Όμως, οι έρευνες που  έκαναν οι αστυνομικοί της  Ασφαλείας Ρόδου οδήγησαν στα ίχνη του και το ξίφος βρέθηκε στο σπίτι του όπου το φύλαγε.


Ο  45χρονος δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ το κλεμμένο ξίφος επιστράφηκε στην εκκλησία και τοποθετήθηκε πάλι στο εικόνισμα του αρχάγγελου Μιχαήλ.

 http://www.agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.