Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Ο Γεωργιάδης “ανέβασε” στο twitter, έγγραφα για τα 600 δισ.


Post image for Ο Γεωργιάδης “ανέβασε” στο twitter, έγγραφα για τα 600 δισ.

Στο Twitter ανήρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης έγγραφα από τον φάκελο τον οποίο, όπως ο ίδιος έγραψε, παρέλαβε από τον δικηγόρο των ομογενών.

Τα έγγραφα στάλθηκαν προς ενημέρωση του πολιτικού συστήματος της χώρας για την υπόθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αμφισβήτησε ευθέως τα όσα υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της End National Debt λέγοντας πως  αν βγει η τράπεζα του Καναδά και πει επισήμως ότι υπάρχουν τα 600 δισεκατομμύρια για την Ελλάδα τότε τα επιτόκια θα πέσουν αυτόματα στο 0%.
«Η χώρα θα μπορεί τότε να δανειστεί από την επόμενη ημέρα όσα χρήματα θέλει αφού θα έχει αυτή την εγγύηση», συμπλήρωσε, με τα μέλη της E.N.D. να τον κατηγορούν ότι έχει παντελή άγνοια για το τι σημαίνει οικονομία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Αυτά είναι τα έγγραφα για τα 600 δισ. που παρουσίασαν οι ομογενείς στον Αδωνι- Τα ανέβασε ο ίδιος στο twitterwww.thebest.gr/
 http://elladatora.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.