Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

McKinnon:το hacking του αποκάλυψε φωτογραφίες απόδειξεις εξωγήινου διαστημόπλοιου και τα ονόματα και τους βαθμούς μη επίγειων οργάνων


Δεκαετή αγώνα δίνει ένας Βρετανός χάκερ γαι να αποφύγει δίκη στις ΗΠΑ για εικαζόμενες παραβιάσεις του στα δίκτυα του στρατού και της NASA και ολοκληρώθηκε με επιτυχία την
Τρίτη, καθώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έκρινε ότι ήταν ακατάλληλος για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες υπάρχουν.


Τι έκανε ο χάκερ;
Ο McKinnon παραβίασε δίκτυα υπολογιστών στις ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει κρυφές ενδείξεις εξωγήινης ζωής και προσπάθησε να εκθέσει τις αδυναμίες ασφαλείας των συστημάτων τους.

Περιέγραψε πώς το 2001 και το 2002 πέρασε περίπου ένα χρόνο προσπαθώντας να σπάσει τα στρατιωτικά συστήματα των ΗΠΑ ξοδεύοντας έως και οκτώ ώρες την ημέρα σε έναν υπολογιστή στο σπίτι της θείας του και της φίλης του

Έκτοτε υποστήριξε ότι το hacking του αποκάλυψε φωτογραφικές απόδειξεις εξωγήινου διαστημόπλοιου και τα ονόματα και τους βαθμούς "μη επίγειων οργάνων" και έτσι προσφέρθηκε να δηλώσει ένοχος σε hacking με επιβάρυνση στη Βρετανία, προκειμένου να αποφευχθεί η έκδοση του. Οι εισαγγελείς τον απέρριψε, επιμένοντας ότι οι ΗΠΑ ήταν η σωστή χώρος για μια δίκη.

Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι το hacking του McKinnon είναι υπεύθυνο για την προστασία της Ουάσιγκτον, DC, και προκάλεσε περίπου 900.000 δολάρια αξίας ζημιές. Κατηγορήθηκε επίσης για την εκκαθάριση αρχείων καταγραφής από υπολογιστές στο Ναυτικό σταθμό Earle στο βόρειο Νιου Τζέρσεϊ, το οποίο παρακολουθεί τη θέση και την μάχη-ετοιμότητα των ΗΠΑ σε πλοία του Ναυτικού.

Παρόλα αυτά το δικαστήριο αποφάσισε ότι αν η υποτιθέμενη συμμετοχή για έγκλημα έλαβε χώρα κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ποινική δίωξη του θα πρέπει να λάβει χώρα στη Βρετανία, και όχι οι ΗΠΑ
http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.