Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

ΤΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!Συνδεσμος Εφεδρων Ειδικων Δυναμεων ·

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(Κ.Ε.Ε.Δ.)

ΑΘΗΝΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ Α.Ε. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ,


ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ. ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Α.33 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ):

«Ορκίζoμαι στo όνoμα της Aγίας και Oμooύσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω τo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς, να μεριμνώ για την πιστή τoυς τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Xώρας, να πρoστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ τo γενικό συμφέρoν και την πρόoδo τoυ Eλληνικoύ Λαoύ».

1. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

2. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ (Α.30) ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (Α.26) ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ;

4. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ. ΕΝΕΡΓΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΕ ΟΣΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

5. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜIΣΟΥΜΕ ΟΤΙ (Α.45) ΕΙΣΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

6. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ. ΕΙΝΑΙ ‘Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ;

7. ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ OXI!
ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ!

ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑΣΥΝΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΚΚΑΛΑ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!

ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ MΑΣ!

8. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ.

ΔΙΑ ΤΗΝ Κ.Ε.Ε.Δ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 σχόλια:

 1. Tα δεινά μας σαν άνθρωποι είναι το ελάχιστο μπροστά στον κίνδυνο του αφανισμού του Ελληνισμού. Η Ελλάδα δεν είναι απλά μια χώρα. Είναι ένα Σύμβολο και αυτό πρώτα από όλα πρέπει να προστατέψουμε! Πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα, τον Πολιτισμό και την Κληρονομιά των Προγόνων μας, αυτά που ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΙ "ΕΓΙΝΑΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25 Μαρτίου, 2013

  Ότι είναι να κάνουμε ας το κάνουμε μόνοι μας Παλληκάρια μου .
  Μην περιμένετε απολύτως ΤΊΠΟΤΑ από τα Τσιράκια της μασονίας ,
  ένας εκ των οποίων είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας .
  Οι πολιτικάντηδες μόνο ζημιά έχουν κάνει στην ΠΑΤΡΊΔΑ μας ,
  από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και τις ημέρες μας .
  Την διαπλεκόμενη εξουσία που αποτελείτε από πολιτικούς , δικαστικούς ,
  ΜΜΈδες , εκκλησιαστικούς , ψευτοδιανοούμενους , κτλ ΠΡΟΔΌΤΕΣ , Πρέπει και
  επιβάλλεται να την ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ και να την ΕΞΑΛΕΊΨΟΥΜΕ από την ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ
  με Παραδειγματικό τρόπο .
  ΧΩΡΊΣ κανένα έλεος ......
  ΠΟΛΕΜΆΤΕ αγαπητοί μας Συνέλληνες και θα βρείτε ξαφνικά δίπλα σας μία Υποστήριξη
  από την πλευρά των ΕΛΛΉΝΩΝ που δεν μπορείτε να φανταστείτε .....!!!

  ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΎΝΕΤΑΙ ΚΌΒΕΤΑΙ .... ΜΈΓΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ .....!!!!
  ΣΤΑ ΌΠΛΑ , ΚΑΙ Ο ΘΕΌΣ ΜΑΖΊ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.