Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΙΚΕΤΗΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ!


Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, ο Βενιζέλος ισχυριζόταν ότι μετά την Σύνοδο... Κορυφής "το επενδυτικό περιβάλλον θα αλλάξει στην Ελλάδα και ότι μετά τον πάτο που πιάσαμε θα έρθει η ανάπτυξη και οι επενδύσεις".
Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια ήταν ένα...
ακόμα από τα γνωστά παραμύθια του υπ. Οικονομικών. Σήμερα στο Βήμα της Κυριακής άλλαξε ρότα. Από σίγουρος που εμφανιζόταν μέχρι πρότινος, τώρα παρουσιάζεται ως ικέτης για επενδύσεις επιχειρηματιών και εφοπλιστών. Ο Β. Βενιζέλος απευθύνει κάλεσμα στους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές να στηρίξουν με επενδύσεις τη χειμαζόμενη από την ύφεση ελληνική οικονομία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής η ελληνική κυβέρνηση, επικαλούμενη το παράδειγμα των Ιταλών συναδέλφων τους, οι οποίοι δήλωσαν ότι «δεν θα παραμείνουμε αδρανείς να παρακολουθούμε την Ιταλία να μένει αδέκαρη». Για γέλια η υπόθεση, καθώς με τόσο ασταθές φορολογικό νομοσχέδιο και τόσο υψηλή φορολογία κανένας δεν πρόκειται να έρθει για επενδύσεις...
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.