Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : Ζωντανα ανθρωποειδη κατοικιδια!

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής.
Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA.
Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα…
μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.

Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:
How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.
Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com
Ακόμα καλύτερα δείτε τις “συχνές ερωτήσεις” http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.
Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ιδού η ιστοσελίδα του
http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/What
Πηγη: www.pirategreez.com/?p=2030ΠΗΓΗ 
http://eothetis.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Όπως σχεδόν όλες οι "πατριωτικές" σελίδες η επισκληρίδιος στο μυαλό καλά κρατεί. Πριν δημοσιεύσετε κάτι , κάντε τον κόπο και διασταυρώστε το πρώτα. Για να σας φύγει η περιέργεια αυτά είναι εκθέματα σε μουσείο και η ιστοσελίδα του καλλιτέχνη έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να αποτελεί μέρος του έργου. Φυσικά τώρα η δικαιολογία σας θα είναι ότι μας τα μοστράρουν για να συνηθίσουμε αυτά που έρχονται. Η συνήθης δικαιολογία των συνομοσιολογικών σεναρίων όταν καταρρέουν. Έχετε γίνει χειρότεροι και από την προπαγάνδα των κουμουνιστών. Άλλη φάτσα ίδια ράτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάλαβες τώρα τι εννοώ κύριε admin με το σχόλιο μου που δεν δημοσίευσες? Όχι μόνο γράφετε βλακείες αλλά και μετά από τις αποδείξεις ότι δεν ισχύουν εξακολουθείτε να έχετε αναρτημένο το θέμα. Ποίοι είναι λοιπόν οι προπαγανδιστές, οι πλύστες εγκεφάλων και οι εντεταλμένοι (ακόμα και χωρίς(?) να το ξέρετε, της παγκόσμιας παραπληροφόρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.