Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ


0013728948b40a8dc2c507Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να καταλάβουν όλοι, ότι οι κινέζικες τράπεζες, που ελέγχονται από την Λευκή Αδελφότητα, είναι πίσω από το παγκόσμιο παιχνίδι του υπερδανεισμού.

Τα τελευταία 100 χρόνια, παρά τις δύο παγκόσμιες καταστροφές των δύο παγκοσμίων πολέμων, όλοι άρχισαν να δουλεύουν λιγότερο και όλοι άρχισαν να περνούν καλύτερα και κανείς δεν σκέφτηκε ότι κάποιος βάζει τα λεφτά για όλη αυτή την ανάπτυξη με την μορφή δανεικών.
Τώρα, ήρθε η ώρα του παγκόσμιου λογαριασμού.
Όταν έλεγα στην τηλεόραση ότι πίσω από όλο το στημένο σκηνικό είναι οι κινέζικες τράπεζες, κάποιοι κλασικά κορόϊδευαν μη έχοντας επίγνωση του στημένου σκηνικού, έχοντας στο νου τους την εικόνα κινέζων που τρέχουν πεινασμένοι στους δρόμους με τα καροτσάκια και τα ποδήλατα.
Εκείνο όμως που κανείς δεν άντεχε να ακούσει, ήταν το ότι για να γίνει ο παγκόσμιος υπερδανεισμός, είχαν επιλεγεί οι τράπεζες της Κίνας, επειδή εκεί ήταν και το αρχηγείο της Λευκής Αδελφότητας, στην Τάκλα Μακάν.
14821511_42Με πάνω από ενάμισυ δις πληθυσμό η Κίνα, αποτελεί το ασφαλέστερο μέρος για το αρχηγείο του "κακού".
Στις κινέζικες τράπεζες λοιπόν χρωστά όλα τα λεφτά, που δάνεισε η Παγκόσμια τράπεζα σε όλους τους λαούς.
Αυτό πλέον δεν είναι μυστικό.
Αφού φτάσαμε ως εκεί, είμαστε ένα βήμα πριν την Τάκλα Μακάν.
Ας συνεχίσουν μερικοί να ασχολούνται με την Γκόλντμαν Σασχς και τους οίκους αξιολόγησης που ούτως ή άλλως αποδείχτηκε, ότι δεν ελέγχονται από την Αμερική.
Εφόσον μάλιστα καταρεύσουν, που θα καταρεύσουν, οικονομικά εκείνοι που δανείστηκαν, οι δανειστές θα κατάσχουν τις περιουσίες όλων των κρατών, αφού οι ηγεσίες όλων των λαών, (πλην Πούτιν), είναι έτοιμες να παραδώσουν στην Παγκόσμια τράπεζα που λειτουργεί σαν τσιράκι της Τάκλα Μακάν, όλη την κρατική περιουσία κάθε λαού και αυτό έχει ονομασθεί "αξιοποίηση κρατικής περιουσίας".
Τότε θα έρθει η ώρα της πείνας και τότε θα έρθει ο παγκόσμιος "σωτήρας" που θα μοιράσει φαγητό και στέγη στους "διαπιστευμένους πολίτες" του κάθε κράτους. Εκείνους δηλαδή που θα είναι πρόθυμοι να φέρουν το "σημείον αναγνώρισης", την "επίσημη σφραγίδα" που έλεγαν οι Σίβυλες, ή το "χάραγμα", που λέει η Αποκάλυψη.
Θυμάστε τι έλεγε εκείνη η επιστολή που είχα δημοσιεύσει και που υποτίθεται την έστελνε "ο Μεσίας" του κόσμου;
"Σε μένα όλο το αργύριο και ο χρυσός".
Ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα γίνουν όλα αυτά τα αυτονόητα, αλλά ξέρω τούτο.
Στο τέλος, αυτό που θα πάρουν,  θα είναι ο  ΧΑΛΚΟΣ
Υ.Γ. Χθές στο τσατ είπα, ότι γίνονται και μεγάλα γεγονότα, που δεν αναφέρονται στις προφητείες. Με το σκεπτικό αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμη ένας πόλεμος με την Γερμανία να εμπλέκεται. Διευκρινίζω ότι το είπα για παράδειγμα και όχι επειδή γνωρίζω ότι κάτι τρέχει.
www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.