Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Πηγαίνετε για… ούζο και να μην ανησυχείτε για το Αιγαίο!

Να πάμε για… ούζο και να μην έχουμε καμία ανησυχία για την στρατιωτική κατάσταση στο Αιγαίο…

λόγω των κρίσεων στο τουρκικό στράτευμα, μας συνιστά ο συνεργάτης της εφημερίδας Hurriyet, κ. Μεχμέτ Γιλμάζ, σε άρθρο του  με  τίτλο «Η πιο αστεία είδηση της ημέρας».
Ο αρθρογράφος γράφει ότι η πιο αστεία είδηση ήταν δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ότι ετέθησαν σε συναγερμό στην Ελλάδα τα Υπουργεία Εξωτερικών και  Εθνικής Άμυνας, λόγω της «νέας προστριβής» μεταξύ της κυβέρνησης Ερντογάν και των στρατιωτικών. Κατά το ρεπορτάζ της ελληνικής εφημερίδας, αναφέρθηκε ότι το Υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας παρακολουθεί βήμα προς βήμα τις τουρκικές στρατιωτικές δραστηριότητες και ότι Έλληνας αξιωματικός είπε πως «μέχρι στιγμής δεν διαπίστωσαν κάποια σημαντική δραστηριότητα».
Ο αρθρογράφος γράφει ότι αυτό που χαρακτηρίζουν οι Έλληνες ως σημαντική δραστηριότητα είναι μήπως ο τουρκικός στρατός επωφελούμενος από αυτήν την κρίση προβεί σε τετελεσμένο γεγονός στο Αιγαίο! Ο αρθρογράφος, αφού αναφέρεται περιληπτικά στις τελευταίες εξελίξεις, γράφει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την στρατιωτική κατάσταση στο Αιγαίο και συνιστά ειρωνικά να καταργήσει η Ελλάδα την κατάσταση συναγερμού και ότι «άνετα μπορούν οι Έλληνες να πάνε για ούζο»…

24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.