Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

O πρόεδρος του Ισραήλ στην Ελλάδα. Δήλωσε ότι η επιστήμη θα δώσει λύση στα προβλήματα του κόσμου και ότι όλοι θα πρέπει "προσαρμοστούν" στον νέο κόσμο

i-agnosti-sxesi-tou-israilinou-proedrou-simon-peres-me-tin-ellada-1-315x236Τόσο στην συνέντευξή του στο MEGA, όσο και στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ισραήλ, ήταν πολύ φιλικός προς την Ελλάδα, με την οποία είπε τον δένουν ισχυροί δεσμοί, γιατί  Έλληνες καλόγεροι έσωσαν τον πατέρα του στον  Β΄Π.Π. 

Είπε επίσης ότι όλοι πρέπει να προσαρμοστούν στον  νέο κόσμο και  ότι τις λύσεις θα δώσει η επιστήμη.

Όσοι ασχολούνται ωστόσο με την παγκοσμιοποίηση και την επερχόμενη παγκόσμια χούντα, αυτό φοβούνται, την παρέμβαση δηλαδή της επιστήμης για την υποδούλωση του ανθρωπίνου γένους.

Η "επιστήμη" θα ορίζει τις ελεγχόμενες τροφές, τα εμβόλια, την συμπεριφορά  μας, το τι θα μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ και με τον επερχόμενο απόλυτο έλεγχο του διαδικτύου μέσω του ΟΗΕ θα λήξουν όλα.

Είπε πάντως ο ισραηλινός πρόεδρος, ότι όλα σύντομα θα είναι εντάξει, γιατί δεν έρχεται η καταστροφή, αλλά το τέλος της "κρίσης".

Για να το λέει αυτό, κάτι θα έχει κατά νου, αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνει και αυτό που σχεδιάζουν τα παγκόσμια αφεντικά, αφού όλοι κάνουν σχέδια, θέλουν δεν θέλουν όμως, όπως έλεγε και ο γέρων Παίσιος, προωθούν το σχέδιο του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.