Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Συρία:«Θα καταστρέψουμε τα πυρηνικά του Ισραήλ»!

Απειλές κατά του Ισραήλ εκτόξευσε ο πρεσβευτής της Συρίας στην Ιορδανία λέγοντας πως η χώρα του είναι σε θέση να καταστρέψει τους πυρηνικούς αντιδραστήρες του Ισραήλ με μόλις 20 πυραύλους.

Ο Σύρος πρεσβευτής Bahjat Suleiman μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με Ιορδανούς επισήμους στην ιορδανική πρωτεύουσα Αμμάν, δήλωσε πως η χώρα του είναι ικανή να καταστρέψει την πυρηνική υποδομή του Ισραήλ με 20 πυραύλους και αυτό σε περίπτωση που η Συρία υποστεί επίθεση και παρά τις απώλειες που θα υπάρξουν η χώρα του θα πραγματοποιήσει ένα τέτοιο εγχείρημα, μεταδίδουν τα ιορδανικά ΜΜΕ.
Η ιορδανική κυβερνητική αντιπροσωπεία βρέθηκε στη Συριακή πρεσβεία με την ευκαιρία της εορτής Eid el-Fitr εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή της στο καθεστώς του Bashar Al Assad.
«Αυτό που οι Σιωνιστές έχουν είναι πυρηνικά όπλα και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες απώλειες εάν επιτεθούν στη Συρία. Σε αντίθεση εμείς μπορούμε να προκαλέσουμε μαζικές απώλειες στις πυρηνικές υποδομές τους και για αυτό δε θα χρειαστούμε πάνω από 20 πυραύλους», φέρεται να δήλωσε στους Ιορδανούς επισήμους ο Σύρος πρεσβευτής.
Σύμφωνα πάντα με τα ιορδανικά δημοσιεύματα ο Σύρος επίσημος είπε ακόμη πως παρά το άνισο στις απώλειες το Ισραήλ δε θα μπορέσει να αντέξει τις απώλειες αμάχων ούτε και την απώλεια στρατηγικών μέσων. Παράλληλα εξήγησε πως αυτό θα οδηγήσει τους Ισραηλινούς να μετοικίσουν αλλού και αυτό θα σημαίνει το τέλος του κράτους του Ισραήλ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.