Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΑΡΩΤΗ ΠΑΛΑΜΗΣ. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Πηγή Αθέατη γνωση: Ένα τοπικό δημοτικό σχολείο προσπαθεί να εφαρμόσει ένα νέο πρόγραμμα στην καφετέρια τους.
Ο σαρωτής παλάμης, ανιμετωπίζεται με μεγάλη αντίδραση από τους γονείς.
"Είμαι πολύ «Απογοητευμένη»,δήλωσε ένας γονέας. Ως Χριστιανή, έχω διαβάσει την Αγία Γραφή, και ξέρω πού πρόκειται να καταλήξουν όλα αυτά που έρχονται. Δεν πρόκειται να αφήσω τα παιδιά μου να έχουν 
το χάραγμα του θηρίου.


Η επιστολή εισήγαγε ένα νέο πρόγραμμα, με έναν σαρωτή παλάμης για τους μαθητές για γεύμα με ταχύτερο ρυθμό. Με σχεδόν 1.000 φοιτητές, λένε ότι το σύστημα θα μειώσει τα λάθη.

Πρός το παρόν τουλάχιστον δέν είναι υποχρεωτικό, και τα παιδιά θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να τρώνε στην καφετέρια."


Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά αν είστε γονέας και δεν θέλετε το παιδί σας να συμμετάσχει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο.

 http://atheatignosi.blogspot.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.