Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή Αθέατη γνώση: Αυτές οι εκπληκτικές εικόνες δείχνουν μυστηριώδη στήλες ροής του φωτός στον ουρανό πάνω από την πόλη της Sigulda στη Λετονία στο τέλος του περασμένου μήνα.


Φωτογραφήθηκαν με μια τυπική ψηφιακή μηχανή, οι φωτογραφίες έχουν συζητηθεί με online ερασιτέχνες αστρονόμους σε όλο το διαδίκτυο.

Δεκάδες μυστήριες στήλες φωτός όμως εμφανίστηκαν και στην Ιαπωνία μετά από μια ασυνήθιστη καταιγίδα.
Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν αυτό το σπάνιο και τρομακτικό φαινόμενο. 
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι πόλοι φωτός εμφανίστηκαν αμέσως μετά από μια βαριά και ασυνήθιστη καταιγίδα, η οποία διαρκεί μερικά λεπτά. 

Το 1908 λίγο πριν από την έκρηξη της Tunguska, εμφανίστηκαν παρόμοια φαινόμενα, γιγαντιαίοι πύρινοι πυλώνες από τη γη ώς τον ουρανό. 

Πολλοί ντόπιοι φοβούνται ότι μια μεγάλη καταστροφή έχει αρχίσει να διαγράφεται, και ότι οι στήλες φωτός είναι μια προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο. Αυτή η ιστορία έχει επιβεβαιωθεί από τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης και οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, και προέρχονται από διαφορετικές πηγές.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

http://atheatignosi.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.