Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Πρόβλεψη για το Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2013

Ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος σ' ένα αποκαλυπτικό άρθρο του στο περιοδικό " STRANGE", ΤΕΥΧΟΣ 143, ΙΟΥΝΙΟΣ 2012, μεταξύ των άλλων δημοσιεύει  και τις εξής ισοψηφίες:
ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ = 2013


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ  = 2013


Ο Φωτισμένος νους του εν λόγω Έλληνα μαθηματικού μάς προκαλεί  το ερέθισμα να επεκτείνουμε την σκέψη του αυτή,  εστιάζοντας,  στο Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2013 ως εξής:


Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ = Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΙΝ = Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΣΙΑΣ = 2010Το έτος 2010 ήταν μια χρονιά που σημάδεψε την Πατρίδα με τις υπογραφές των "μνημονίων", ίσως ο κύκλος αυτός  να κλείνει.
Αλλά ας κάνουμε μια περαιτέρω ανάλυση της παραπάνω λεξαριθμηκής ή καλύτερα συναριθμηκής εξίσωσης:
To B μέλος της ως άνω εξίσωσης , λοιπόν, ισούται με 3 x 670,  όπου μάς δίνει γεωμετρικό σχήμα ισοπλεύρου τριγωνού πλευρών 670
Να προσθέσουμε ότι σύμφωνα πάλι με το αλφαριθμητικό Πυθαγόρειο αλφάβητο ο αριθμός:

670 =   ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ = ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Όπως σε κάθε πρόβλεψη έτσι και στην παραπάνω ας τονίσουμε πως έχουμε να κάνουμε πάντοτε με τον "νόμο των πιθανοτήτων",
Ο νοών...νοείτω.....
"ΟΜΑΣ ΙΩΚΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.