Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Αυτά είναι τα εβραϊκά σχέδια για Παγκόσμια Κυριαρχία!Το πλέον αποκαλυπτικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ισραήλ Σίμον Πέρες στο Μέγκα, λίγο πριν την επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας!

Ο Εβραίος πολιτικός, μας λέει ξεκάθαρα πως οι εθνικές κυβερνήσεις δεν ελέγχουν την παγκοσμιοποιημένη οικονομία και πως "αυτό θα πρέπει ν' αλλάξει με νέους κανόνες, που θα πρέπει να σεβαστούν όσες χώρες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα κατάσταση"!

Προφανώς, μιλάει για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που είναι προ των πυλών και επισήμως: Μάλιστα, τονίζει πως "είτε δέχεστε να συμμετάσχετε εκεί με τους όρους μας, είτε πεθαίνετε φτωχοί και ασήμαντοι"!!!


Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική είναι η παραδοχή του πως τα γεγονότα στην Συρία και τις άλλες αραβικές χώρες μακροπρόθεσμα θα ευνοήσουν το Ισραήλ!!!

Αλήθεια, πώς θα γίνει αυτό, όταν στις εν λόγω χώρες επικρατήσουν σκληρά ισλαμικά καθεστώτα που (θεωρητικά) αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τους Εβραίους;

Πολύ απλά εδώ ο Πέρες μας αποκαλύπτει ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, που προβλέπει την ενοποίηση των αραβικών (ισλαμικών) καθεστώτων υπό την εβραΪκή "ομπρέλα"!

Κι όταν γίνει αυτό, σε συνδυασμό με την ΗΔΗ παγκοσμιοποιημένη οικονομία, θα έχουμε ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Γι' αυτό ο Εβραίος λέει πως ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ η χώρα του θα ευνοηθεί από τις τωρινές εξελίξεις!!!

Εμείς οι...συνωμοσιολόγοι και "αντισημίτες", δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο!

Τα είπε όλα ο Πέρες, ξεδιπλώνοντας τα εβραιοσιωνιστικά σχέδια για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.