Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ NEKΡΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ...ΤΟ 7 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ!!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΓΕΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ...!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΕΚΡΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!

anti-neotaxites
katohika http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.