Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μια ομιλία που την έκρυψαν όσο καιρό μπορούσαν (ΒΙΝΤΕΟ)



Το σχέδιο συγκέντρωσης της εξουσίας σ’ ένα κέντρο, οι δήθεν δανεισμοί βοήθειας των λαών, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά καθώς και οι παράνομοι πόλεμοι καταγγέλλονται σε ομιλία του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία αποκρύφτηκε για ευνόητους λόγους από τα δυτικά ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών.

Το παρακάτω βίντεo περιλαμβάνει αποσπάσματα από την συγκεκριμένη ομιλία του Πούτιν στη Διάσκεψη για την Πολιτική Ασφάλειας στο Μόναχο το 2007. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στο πολιτικό δόγμα «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις ύποπτες κινήσεις του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Ευρασίας που, αν συνεχιστούν, θα προκαλέσουν την αντίδραση της Μόσχας.
Η πραγματικότητα είναι η εξής: Από τη μία στέκονται τα συμφέροντα των «δυτικότροπων» πολυεθνικών και της Τριμερούς επιτροπής που προωθούν τη συγκέντρωση της εξουσίας και του πλούτου σε ένα κέντρο αποφάσεων και από την άλλη η Ρωσία του Πούτιν και (σε κάποιο βαθμό) η Κίνα που επιθυμούν τη διατήρηση του παρόντος πολυκεντρικού κόσμου στα πλαίσια της διπλωματίας και του ενεργειακού ανταγωνισμού. Φαίνεται όμως ότι η ατλαντική συμμαχία αδυνατεί να τα βάλει με τη Μόσχα σε θέματα διπλωματίας και ενέργειας και γι’ αυτό ίσως προβεί σε άλλες μεθόδους αντιμετώπισής της αναγκάζοντας τη Ρωσία να παρέμβει με στρατιωτικά μέσα.

Η κατάσταση σήμερα έχει αρχίσει πάντως να κλιμακώνεται, όπως είχαμε γράψει στο Pygmi.gr.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.