Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Σόιμπλε: Βαρέλι χωρίς πάτο η Ελλάδα– Ανεύθυνο να ρίχνουμε συνέχεια χρήματα



Σόιμπλε: Βαρέλι χωρίς πάτο η Ελλάδα– Ανεύθυνο να ρίχνουμε συνέχεια χρήματα
Την άποψη πως δεν πρόκειται να δοθεί νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα, εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως «δεν είναι υπεύθυνο να ρίχνουμε συνέχεια χρήματα σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο».
«Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να περιμένει ένα νέο πρόγραμμα στήριξης, καθώς υπάρχουν όρια στη βοήθεια που μπορεί να δοθεί στη χώρα», είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε εκδήλωση της γερμανικής κυβέρνησης στο Βερολίνο, σύμφωνα με το Reuters.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε πως: «Δεν είναι υπεύθυνο να ρίχνουμε λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο», ενώ κατέληξε λέγοντας πως δεν μπορεί αυτήν την στιγμή να δημιουργηθεί ένα νέο πρόγραμμα.
Το συγκεκριμένο ζήτημα, για την παροχή νέας βοήθειας ή όχι στην χώρα μας, θα απασχολήσει και τον Φρανσουά Ολάντ και την Άνγκελα Μέρκελ κατά την συνάντησή τους στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο ηγέτες φαίνεται να έχουν διαφορετικές απόψεις, με τον Γάλλο πρόεδρο να εμφανίζεται διαλλακτικός προκειμένου να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ, και την Γερμανίδα καγκελάριο κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενο νέας βοήθειας.
 http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.