Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Άστραψε και βρόντηξε ο Άνθιμος για την λαθρομετανάστευση!!!..(Ηχητικό).

Μια πάρα πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος στο ραδιόφωνο του Alpha.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως μίλησε για το τεράστιο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την επιχείρηση συλλογής των λαθρομεταναστών στις παλιές σχολές αστυνομικών στον Έβρο.
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν έμεινε εκεί, τόνισε πόσο μάταιο είναι αυτό που συμβαίνει με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», όταν κάθε ημέρα φεύγουν 10 λεωφορεία με λαθρομετανάστες, που έχουν καταγραφεί από την Frontex και καταλήγουν στην Αθήνα το απόγευμα! Μάλιστα αναρωτήθηκε, «που βρίσκουν τα λεφτά οι μετανάστες για να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα; Οι λαθρέμποροι ζητούν 5 – 10.000 ευρώ! Αν είχαν τα λεφτά αυτά στη χώρα τους θα ήταν πάμπλουτοι! Ποιος τους έδωσε» και αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω από την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών στη χώρα.
χώρα   
Alpha 98,9.
http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.