Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Προετοιμαστείτε…δεν είναι μακριά!

από kotsarikos
Αν και έχουμε τις σχετικές ειδικές σελίδες για την προετοιμασία, βάζουμε αυτό το άρθρο ως εμβόλιμα στην κανονική ροή των νέων που σας μεταφέρουμε διότι ο καιρός από ότι φαίνεται πλησιάζει και δεν χωράει άλλο αναβολή στις προετοιμασίες.


Όλα τα δεδομένα, και οικονομικά και στρατιωτικά, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το 2012 θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά, που θα φύγουν πολλές ψυχές. Ο Πνευματικός Νόμος θα λειτουργήσει στο απόλυτο και θα αποδοθεί η Θεία Δικαιοσύνη με όλη την την μεγαλοπρέπεια.
Μην μένετε μόνο στις κοσμικές ετοιμασίες δεν θα σας σώσουν μόνο αυτές!
Ξεκινήστε – όσοι από εσάς δεν το κάνετε – να γεύεστε τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας, με πρώτο αυτό της Θείας Εξομολογήσεως!
Ελάτε πάλι κοντά στην Εκκλησία με τακτικό εκκλησιασμό, ανάγνωση των Γραφών και την Νοερά προσευχή. Μην τα αμελείτε αυτά. Ο Χριστός μας είναι πάντα εκεί, έξω από την πόρτα μας και μας καλεί. Αν δεν του ανοίξουμε δεν πρόκειται να την σπάσει και να μπει!
Μην κάθεστε να διαβάζετε μόνο τις προφητείες και να λέτε, Θεέ μου τι μας περιμένει, η Παναγιά μαζί μας και όλα τα σχετικά. Το να λέτε μόνο η Παναγιά μαζί μας και να μην έχετε προσκυνήσει μια εικόνα της Παναγιάς το τελευταίο εικοσιτετράωρο, καταλαβαίνετε και μόνοι σας ότι είναι οξύμωρο. 
Από τις πληροφορίες που έχουμε, περισσότερο επιβεβαιώνονται οι προφητείες που μιλάνε για καταστροφές εντός της Ελλάδας, παρά αυτές που λένε ότι δεν θα πάθουμε τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πράγματα που μέχρι τώρα είναι ασύλληπτα. Περισσότερο χρειαζόμαστε ψυχική ισορροπία η οποία να πηγάζει από την πίστη μας στον Χριστό μας και λιγότερο μια πυξίδα για να βλέπουμε που είναι ο βορράς και που ο νότος.
Από την πρώτη στιγμή εδώ στον Κωτσαρίκο, σας έχουμε πει ότι πρώτα θα πρέπει να δείτε τις Πνευματικές σας ελλείψεις και μετά τις κοσμικές. Πρώτα θα φροντίσετε για την τροφή της ψυχής σας και μετά του στομάχου σας. Και τα δύο χρειάζονται. Αλλά χωρίς τροφή ψυχής θα σας γυρίσει το μυαλό και μετά πάμε χαμένοι!
Μην το αναβάλετε, αδέλφια. Γιατί να μην είμαστε και μετά την μπόρα μαζί? Γιατί να μην χαρούμε όλοι μαζί την λιακάδα την θεϊκή?
Βάλτε κανόνα. Βάλτε αρχή. Τώρα. Αύριο ίσως να μην μπορείτε.
Ξεκινήστε την Νηστεία των Χριστουγέννων κι ας μπαίνει ο Δεκέμβρης. Εξομολογηθείτε και Μεταλάβετε Θεία Κοινωνία τα Χριστούγεννα. Μην το αφήσετε για το Πάσχα. Ίσως να μην μπορείτε.
Να χαρείτε… Μην αφήνετε άλλο τον Χριστό μας, να χτυπάει την πόρτα σας….
 http://kotsarikos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.