Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Γκλέτσος: «Δεν φίλησα κατουρημένες ποδιές για να διοριστώ στην βουλή»

Ενοχλημένος εμφανίσθηκε μέσα από το κεντρικό δελτίο του Σταρ ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας της Χρυσής Αυγής Απόστολος Γκλέτσος μετά τα δημοσιεύματα που...
εμπλέκουν το όνομά του και το κόμμα του κ.Μιχαλολιάκου στο όργιο ρουσφετολογικών διορισμών στην βουλή.
Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής προχώρησε στο διορισμό τεσσάρων μετακλητών υπαλλήλων τοποθετώντας τον κ.Γκλέτσο στην θέση του Διευθυντή του πολιτικού του γραφείου στην βουλή. «Περίμενα οι συντοπίτες μου να χαρούν, αφού από μια τέτοια θέση θα προωθήσω καλύτερα τα θέματα της Φθιώτιδας» είπε ο κ.Γκλέτσος τονίζοντας ότι ένα μέρος των χρημάτων της αμοιβής του θα τα προσφέρει για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Χρυσή Αυγή και επεσήμανε πως οι διορισμοί της Χρυσής Αυγής, καμία σχέση δεν έχουν με τις προσλήψεις συγγενών στελεχών των άλλων κομμάτων τις οποίες και καταδίκασε.

http://www.lamiastar.gr

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.de

Ο Απ. Γκλέτσος για τον διορισμό του στην βουλή von LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.