Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η Συρία αναπτύσσει βιολογικό όπλο, εκτιμά εμπειρογνώμονας

Syria opla biologika-1-NAIΤο καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ Άσαντ όχι μόνο διαθέτει χημικά όπλα, αλλά και αναπτύσσει και βιολογικό όπλο.
Αυτή τη γνώμη εξέφρασε σε σημερινό άρθρο, που δημοσιεύει η εφημερίδα Die Welt, ο πρώην επικεφαλής του επιτελείου σχεδίασης της Μπουντεσβέρ, Χανς Ριούλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατασκοπεία, «στα συριακά εργαστήρια εξελίσσεται αυτήν την περίοδο εργασία για την ανάπτυξη του ιού του βακτηριακού άνθρακα, της πανώλης, της τουλαραιμίας, της χολέρας και της ευλογιάς», υποστηρίζει ο συντάκτης του άρθρου.
«Η άμεση απειλή δεν είναι τόσο ότι το καθεστώς Άσαντ μπορεί να χρησιμοποιήσει βιολογικά όπλα, αλλά στο ότι τα όπλα αυτά μπορούν να πέσουν σε λάθος χέρια», υπογραμμίζει ο Ριούλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.