Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

«Η Γαλλία και η Γερμανία τρώγονται μεταξύ τους για τη λεία»

«Η Γαλλία και η Γερμανία τρώγονται μεταξύ τους για τη λεία»«Αυτό είναι το νέο κλίμα που έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έφερνε ο Ολάντ. Η Γαλλία και η Γερμανία, όπως όλα τα......
καπιταλιστικά κράτη, τρώγονται μεταξύ τους για τη λεία, αλλά είναι όσο ποτέ άλλοτε συντονισμένες κατά των λαών, και του ελληνικού», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, με αφορμή τη συνάντηση Σαμαρά-Ολάντ στο Παρίσι. Το κομμουνιστικό κόμμα κάνει λόγο για ξεκάθαρο μήνυμα του γαλλογερμανικού άξονα, «ο λαός να καταδικαστεί μόνιμα στην εξαθλίωση» και καλεί εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα «να συστρατευτούν για τη μόνη διέξοδο: Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.