Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ KUZNETSOV ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Καταφθάνει σε λίγες στα νερά της Ανατ. Μεσογείου το ρωσικό αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov,με πλοία συνοδείας, για να προστεθεί στον ήδη κορεσμένο χώρο της θάλασσας της Μέσης Ανατολής. Ο κ. Βλαντίμιρ Γιεβσέγιεφ, διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικοπολιτικών Ερευνών της Ρωσίας, δήλωσε για τον σκοπό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Ταρτούς (της μόνης βάσης των Ρώσων στη Μεσόγειο):


«Η εμφάνιση του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov στη Μεσόγειο θάλασσα σημαίνει, ότι η Ρωσία αντιτάσσεται ουσιαστικά στη δυναμική λύση του συριακού προβλήματος από μέρους του ΝΑΤΟ. Πάντως, η παρουσία αυτού του πλοίου κάνει αδύνατη τη διεξαγωγή ναυτικής επιχείρησης κατά της Συρίας και είναι μια ιδιόμορφη προειδοποίηση για τις χώρες του ΝΑΤΟ για τις συνέπειες που θα έχουν οι προσπάθειες δυναμικής λύσης του προβλήματος»
πηγη
 http://www.katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.