Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η Pravda δίνει το στίγμα της... "Αιτία πολέμου η ανάμιξη των ΗΠΑ-Δύσης, στα εσωτερικά της Ρωσίας"

Για όσους δεν έχετε γνώση του θέματος πρέπει να ειπωθεί ότι η Pravda είναι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της εκάστωτε εξουσίας της Μόσχας...

Έτσι λοιπόν και τώρα δίνεται το στίγμα της επόμενης ημέρας που βλέπει το Κρεμλίνο και προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι η πολιτική των "πορτοκαλί επαναστάσεων" δεν θα περάσει σε μια Χώρα που το Έθνος της είναι συμπαγές και...έτοιμο για όλα

Χαρακτηριστικά κομμάτια του άρθρου είναι τα εξής:
"Οι ΗΠΑ και η Δύση προκαλούν με τις κινήσεις τους εντός και εκτός Ρωσίας. Αυτό δεν είναι αποδεκτό από έναν ηγέτη όπως ο Πούτιν και αποτελεί αιτία πολέμου"

"Αν συνεχίσουν να εμπλέκονται με τόσο απροκάλυπτο τρόπο στα εσωτερικά ζητήματα της Ρωσίας είναι βέβαιο ότι οδηγούν την ανθρωπότητα σε ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο"

"Η Δύση είναι αυτή που λόγω χρεών και άθλιας οικονομικής κατάστασης προσβλέπει σε στρατιωτική κυριαρχία καθώς δεν μπορεί με άλλον τρόπο. Στη Ρωσία δεν θα τα καταφέρει"

"Η Ρωσία είναι παγκόσμια δύναμη και κανείς δεν θα την ελέγξει"

και αυτά είναι μόνο λίγα από το άρθρο..
Ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://english.pravda.ru/opinion/columnists/10-12-2011/119919-Interference_in_Russian_affairs_is_act_of_war-0/

Να προσθέσουμε επίσης ότι το πρακτορείο υποδεικνύει-προσωποποιεί τον υποκινητή των "επαναστάσεων" και της αναταραχής στο εσωτερικό της Χώρας...
Την.....
Χίλαρυ Rodham Κλιντον (εβραία φυσικά τι άλλο....)

 http://paspartoy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.