Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Επιστρέφουν οι σκιές των μεγάλων πολεμιστών

Γράφει ο "Πολεμιστής δίχως πρόσωπο"

Οι Έλληνες ήταν κατ' εξοχήν πολεμικός λαός και μυημένος στα μυστήρια του Φωτός.


Σήμερα που έχει κυριαρχήσει το σκότος, ο Έλληνας παρουσιάζεται ως ζητιάνος και εξευτελίζεται  παγκόσμια. Μα, όχι για πολύ και δεν σκορπώ τυφλές ελπίδες. Ομιλώ ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα παράλογα, σε άλλα επίπεδα γίνονται άλλες διεργασίες.





 Επιστρέφουν οι σκιές των μεγάλων πολεμιστών, μέσα από τον κοινός λεγόμενο "λαουτσίκο". Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου  να ξεπεταχτούν οι νέοι ήρωες, αλλά και εκείνοι  που θα ομιλούν τις γλώσσες των θεών. Έτσι , λοιπόν, λόγω των νέων συνθηκών,  καλούνται όλοι σήμερα να αρχίσουν να καλλιεργούν την γη τους σιγά, σιγά και, να επιστρέφουν στην ύπαιθρο. Οι άντρες πολεμιστές που υπηρέτησαν τις ένοπλες δυνάμεις, οφείλουν να  αρχίζουν σταδιακά να εκπαιδεύονται δημιουργώντας πυρήνες πατριωτικούς. Βλέπετε η σκλαβιά και το άδικο σφίγγει σαν θηλιά τον λαιμό μας όλο και περισσότερο. Αδέρφια μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά πάντα λίγοι ήμασταν. Η ώρα πλησιάζει οι αμφιβολίες της νύχτας διαλύονται σιγά, σιγά και η φάλαγγα συμπληρώνεται. Μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν κι αν  έλθει κάποιο αποτέλεσμα υπέρ της πατρίδας, θα οφείλετε στους απλούς καθημερινούς Έλληνες...  Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ και μην εξαρτάστε από άλλους, ενωθείτε τώρα στην ύστατη στιγμή είναι η μόνη λύση. 
Εύχομαι καλή δύναμη και αντοχή για τις δύσκολες μέρες που θα έλθουν. 


Έτσι κι αλλιώς  η Ελλάς πάλι θα νικήσει.

 http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.