Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Τουρκικά μαχητικά σε όλο το Αιγαίο …Παραμονή της Παναγιάς! Τυχαίο;


Τι και αν υπογράφουμε διάφορα κωλόχαρτα που τα τηρούμε μόνο εμείς..Ούτε η συμφωνία Γιλμάζ-Παπούλια αλλά ούτε και η συμφωνία για μορατόριουμ πτήσεων για τις μεγάλες θρησκευτικές εορτές που υπέγραψε ο Παπανδρέου που τις τηρούμε μόνο εμείς, που υπέγραψαν φοβισμένοι πολιτικοί Ακόμη και σήμερα την παραμονής της Παναγιάς το Πάσχα του καλοκαιριού τα Τούρκικα αεροσκάφη πετούν οπλισμένα και πραγματοποιούν παραβάσεις και παραβιάσεις γνωρίζοντας οτι κανείς δεν θα τους ρίξει ούτε ένα βλήμα, όχι πύραυλο !

Ο Α/ΓΕΕΘΑ που βρίσκεται στην Τήνο για το εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που είναι προστάτιδα των Ενόπλων μας Δυνάμεων και σε 2 ημέρες οι Τουρκαλάδες εορτάζουν τον Ραμαζάνι τους είναι ευκαιρία να σηκώσει την ετοιμότητα να τους κάνουμε καμιά επίσκεψη; και με την ευκαιρία να σηκωθεί και το ηθικό μας;

Διαφορετικά θα μετράμε μαχητικά και μεταφορικά αεροσκάφη στο Αιγαίο μας …είναι η τέταρτη φορά μέσα στο μήνα που το μεταφορικό κάνει την παραβίαση και δεν είναι τυχαίο !
Κάποια μέρα θα μετράμε αλεξιπτωτιστές και κάποιοι πολιτικοί θα μας ξαναπούνε οτι το Καστελόριζο πέφτει μακριά
Βετεράνος
Για το τυπικό της υπόθεσης
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 & 1 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 3ΕΜΠΛΟΚΕΣ : – ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ > Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.