Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ...!!! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ "ΑΜΕΣΩΣ" ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ...!!!

Το ισραηλινό Γραφείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας κάλεσε με ανακοϊνωσή του όλους τους πολίτες του Ισραήλ να εγκαταλείψουν «αμέσως» την αιγυπτιακή χερσόνησο του Σινά μετά από πληροφορίες σχετικά με σχεδιαζόμενες επιθέσεις εναντίον τους.

"Το Γραφείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (που υπάγεται στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου) καλεί όλους τους Ισραηλινούς που βρίσκονται στο Σινά να φύγουν αμέσως και να επιστρέψουν στο Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τρομοκρατικές ομάδες που εδρεύουν στη Λωρίδα της Γάζας και άλλα στοιχεία συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να διαπράξουν στο πολύ εγγύς μέλλον τρομοκρατικές επιθέσεις, απαγωγές κυρίως, με στόχο Ισραηλινούς τουρίστες στο Σινά», διευκρινίζει η ίδια πηγή.

Το κείμενο αυτό συνιστά, επίσης, σε όλους τους Ισραηλινούς να αποφύγουν μέχρι νεωτέρας να μεταβούν στην χερσόνησο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης, πολλές εκατοντάδες Ισραηλινοί τουρίστες περνούν τώρα τις διακοπές τους στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας στο Σινά της Αιγύπτου.

Η κατάσταση στην περιοχή του Σινά έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολη από την περιορισμένη παρουσία του στρατού, λόγω της αποστρατιωτικοποίησης του τομέα, σύμφωνα με τις ισραηλινο –αιγυπτιακές συνθήκες ειρήνης του 1979.

Το Ισραήλ κατηγορεί ακτιβιστές από τη Γάζα ότι διεισδύουν μέσω της Αιγύπτου για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις, όπως οι ταυτόχρονες ενέδρες που στήθηκαν τον Αύγουστο του 2011 από ενόπλους στο νότιο Ισραήλ και προκάλεσαν οκτώ νεκρούς.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.