Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Ι. Κούβελος στους Τούρκους: Μάθετε ιστορία και μετά μιλήστε

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ισίδωρου Κούβελου, για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστηρίζει πως η Ολυμπιακή φλόγα είναι της Τουρκίας και θα πρέπει να της επιστραφεί!

Ι. Κούβελος στους Τούρκους: Μάθετε ιστορία και μετά μιλήστε
Η είδηση βέβαια από μόνη της αποτελεί …ανέκδοτο, ωστόσο πλέον υπάρχει και επίσημη αντίδραση στα όσα υποστήριξε νωρίτερα σήμερα ο κ. Ερντογάν σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΟΕ.

Σε τηλεφωνική μας συνομιλία με τον κ. Κούβελο, πήραμε την απάντηση από επίσημα χείλη της ΕΟΕ:
«Να μάθουν πρώτα ιστορία και μετά να μιλήσουνε», ήταν η κοφτή απάντηση του αρχηγού της Ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο.
Να σημειωθεί πως ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για επίσημο αίτημα της Τουρκίας προς τη ΔΟΕ για την απόκτηση των δικαιωμάτων της Ολυμπιακής Φλόγας!
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο...
πηγη protagonews.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.